Despre mine

by danag

Buna tuturor!

Eu sunt Dana, mami a doua minuni, Eva si Sofia.

De profesie jurist, expert in legislatia muncii mai exact, sunt mereu inconjurata de oameni care ma inspira, care ofera sprijin si bucurie, sunt bine dar…

De cand au aparut minunile in viata noastra mi-am dat seama ca imi doresc mai mult, imi doresc timp ca sa fiu acolo, langa ele, atunci cand au nevoie de mine, imi doresc timp ca sa le arat lumea si sa le invat sa o iubeasca.

Imi doresc TIMP ca sa le ofer tot ce este mai bun si mai frumos.

Am facut primii pasi intr-un business nou cu multe frici, cu multe scuze, dar dorinta de a le oferi un viitor minunat si de a fi un exemplu pentru ele a fost mult mai mare si m-a ajutat mult acest DE CE al meu.

Si uite asa, am devenit de ceva timp si networker profesionist.

Nu cunosteam produsele, nu cunosteam mediul, modul de lucru, nimic, dar am pornit cu o setare buna. Doar schimband ceva, doar incercand ceva nou, pot schimba viata noastra in mai bine.

S-a dovedit inca o data ca femeile, mamele, au superputeri si sunt de neoprit atunci cand vine vorba despre copiii lor, despre visurile lor.

Am inteles ca avem nevoie unele de altele, sa ne sustinem, sa ne incurajam, sa ne indrumam. Suntem prietene, lideri, confidente, mentori, sotii, mame..

Ideea acestui blog a fost sa impartasesc cu voi din experientele mele, cele care imi aduc o stare de bine. Experiente legate de oameni, de produse, de viata. Sa vedem mereu binele din jurul nostru, sa avem o atitudine pozitiva, sa ne ajutam unii pe altii, sa fim buni, corecti, sociabili, sa fim umani.

In fiecare zi observ ca oamenii fericiti sunt mai deschisi la a duce vieti pline de sens, de sanatate, de compasiune si bunatate.

Si asta ne dorim cu totii, sa fim sanatosi si fericiti, nu-i asa?

Cu ganduri bune,

Dana

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu folosirea acestora. Accept Detalii

Politica de Cookies