DE CE am ales sa dezvolt un business in Network Marketing

by danag
network marketing

Am cautat mult oportunitati, am evaluat, am analizat si intr-un final am decis. A fost una din cele mai bune decizii pe care am luat-o vreodata.

Imi doream sa gasesc un model de business care sa nu necesite investitii mari si care sa imi aduca TIMP mai mult alaturi de famiia mea si, bineinteles, extravenituri, ca sa le pot oferi tot ceea ce imi doresc.

Visul meu cel mai mare este sa fiu LIBERA, independenta. Da, da, am multe visuri, aspiratii, am o misiune in viata aceasta. Si imi doresc sa actionez pentru a le transforma in realitate. Sa lupt sa devin un exemplu, sa devin cea mai bună versiune a mea.

Cel mai important in acest model de business este sa pleci la drum insotita de trei factori determinanti: un DE CE puternic, o setare mentale buna si un plan de marketing excelent – si majoritatea companiilor il au. Apoi, trebuie sa iti placa sa ajuti oamenii, sa le oferi solutii, sa le oferi sansa de a afla cu ce te ocupi, care sunt produsele pe care le promovezi, cum te-au ajutat pe tine si mai ales cum ii poate ajuta pe ei.

Si povestea ta va fi o inspiratie pentru ceilalti daca vei crede mereu in tine, vei crede ca poti, vei invata cum sa iti planifici actiunile, ce actiuni sa faci, cum sa le evaluezi, cum sa le imbunatatesti si sa o iei de la capat. Trebuie sa fii dispusa sa te dezvolti continuu. Trebuie sa nu renunti la visurile tale.

Iata cele mai importante AVANTAJE pe care le ofera un business in Network Marketing:

ALEGI DE UNDE SA LUCREZI – in aceast business ai avantajul ca poti lucra de oriunde din lume. Ai nevoie de un telefon mobil sau un laptop si de o conexiune la internet, sau, in modul clasic, este important sa te conectezi cu omul din fata ta. Afacerea ta o poti lua oriunde cu tine.

ITI FACI SINGURA PROGRAMUL – pentru o mama, asa cum sunt si eu, este extrem de importanta aceasta libertate. In plus am invatat sa fiu mai productiva in orele pe care le lucrez pentru mine. Aici esti singurul angajat si iti poti face singura propriul program.

COST MINIM DE START – iti incepi propria afacere cu o investitie mica. Daca comparam acest business cu o afacere clasica, cu siguranta pretul de pornire in network marketing este infim. Atunci cand vrei sa iti deschizi propria afacere clasica trebuie sa ai in vedere faptul ca ai nevoie de mii sau chiar zeci de mii de euro. Si asta doar ca s-o pornesti.

PROFIT IMEDIAT – intr-o afacere clasica vei putea vorbi despre profit dupa cativa ani de activitate, in network marketing vei putea obtine castiguri in doar cateva zile. Cat esti dispusa sa muncesti, cat de multe persoane vrei sa ajuti, atat de bine vei fi remunerata.

ORICINE POATE FI AICI – majoritatea companiilor de network marketing iti ofera toate informatiile necesare ca sa poti incepe acest business, chiar daca nu ai abilitatile necesare. Nu conteaza daca esti femeie sau barbat, daca ai sau nu anumite abilitati, daca ai lucrat vreodata sau nu, care este experienta ta. Toate persoanele au aceeasi oportunitate, aceleasi produse, acelasi plan de marketing.

DEZVOLTARE PROFESIONALA SI PERSONALA CONTINUA – in acest business ai parte de training permanent cu sponsorul tau, cu echipa din care faci parte, ai parte de cursuri gratuite oferite din partea companiei, toate acestea iti sunt puse la dispozitie pentru ca tu sa poti reusi din primele clipe. Ai parte de ajutor, incurajari, suport. Cursurile de care ai parte, cartile pe care le vei citi, evenimentele la care vei participa, te vor ajuta sa ajungi cea mai buna versiune a ta.

Viseaza maret! Si tu poti schimba lumea!

Cu ganduri bune,
Dana

1 comment
1

Iti recomand sa citesti si:

1 comment

Mihaela Hagivreta octombrie 27, 2022 - 8:05 am

Ești inspirație pură!

Reply

Leave a Comment

* Completand formularul esti de acord ca datele tale sa fie preluate si procesate de catre www.danagidea.ro

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu folosirea acestora. Accept Detalii

Politica de Cookies