Eu si FOREVER

by danag

In cautarea de oportunitati care sa-mi ofere un echilibru intre TIMP si BANI, am fost descoperita de minunatele de la Forever. Totul a inceput cu un simplu DA, cu o simpla decizie si viata mea s-a schimbat. Ma felicit zilnic pentru alegerea facuta.

Incearca sa iti imaginezi frumusetea unui business in care esti inconjurat doar de oameni pozitivi, pasionati, fericiti si setati pe succes. Un business cu deschidere in peste 160 de tari, pe care sa il coordonezi simplu si eficient din confortul casei tale, atunci cand iti doresti tu.

Mereu mi-am dorit sa fac ceva care sa îmi ofere independenta, libertate financiară, timp petrecut cu ai mei, dezvoltare personală, vacanțe, venituri pasive si nu în ultimul rând, sanatate!

Minunatele de la FOREVER au venit în ajutorul meu și m-au făcut să cred ca, daca imi doresc mult, pot avea toate acestea. Sunt recunoscătoare pentru aceasta oportunitate și stiu sigur că voi ajunge acolo unde îmi doresc, voi ajunge cea mai buna versiune a mea, un rol model pentru toti care ma cunosc.

FOREVER este locul unde oamenii obișnuiți realizează lucruri extraordinare!

Timp de peste 40 de ani, Forever Living Products a oferit oamenilor simpli posibilitatea unei vieți extraordinare, prin intermediul unei afaceri simple, lipsită de riscuri și cu rezultate dovedite.

Produsele pe baza de Aloe Vera create și distribuite de Forever stau la baza unui stil de viață sănătos, echilibrat. Iata cu ce se diferentiaza aceasta afacere fata de competitorii sai si de ce am ales-o si eu:

Stabilitate și credibilitate. Unele dintre cele mai puternice dovezi de încredere sunt oferite de „vârstă” și „viață” companiei. De peste 40 de ani, Forever Living a crescut continuu, atât în cifre, cât și în notorietate. A devenit o putere globală. Compania activează cu succes pe toate cele cinci continente. Sute de mii de oameni din peste 160 de țări din lume duc astăzi o viață sănătoasă, un trăi mai bun și stabil și cunosc avantajele unice ale unei afaceri… simple.

Produse de calitate. Calitatea ireproșabilă a produselor, păstrată cu grijă de-a lungul tuturor celor peste 40 de ani, este cel mai puternic vot de încredere, dar și cea mai frumoasă dovadă de respect pe care compania o oferă consumatorilor și dezvoltatorilor de afaceri.

Forever oferă una dintre cele mai bogate și variate game de produse de pe piață de profil – suplimente alimentare, controlul greutății, îngrijire personală, produse de înfrumusețare, uleiuri esențiale.

Împreună cu interesul din ce în ce mai crescut al consumatorilor pentru o viață sănătoasă și echilibrată, oportunitatea de business este extrem de ofertantă, astfel încât orice om să poată construi ușor și cu succes afacerea.

Oportunitate unica de business. Compania Forever iti permite sa dezvolti o afacere proprie, sa preiei controlul asupra carierei tale, sa devii propriul tau sef si sa decizi singur cati bani vrei sa castigi. Oportunitatea de business oferita de Forever este o alternativa eficienta la programul de lucru corporatist stresant, obositor, de la „9 la 5”. Construind o echipa mica si avand o activitate minima lunara, Forever iti ofera un venit generos si durabil.

Planul de Marketing al companiei este considerat cel mai generos din industrie – potential nelimitat de castig, stimulente in bonusuri financiare oferite pe termen lung, calatorii globale sau masini. Este simplu si usor de aplicat. Il urmaresti si observi singur rezultatele.

Lipsita de riscuri. Este extrem de simplu sa incepi afacerea Forever – nu te lovesti de investitii financiare consistente, riscuri sau demersuri birocratice laborioase, precum in alte tipuri de afaceri. Orice persoana, indiferent de formarea profesionala, de varsta se poate alatura companiei si poate demara afacerea. Printre cele mai importante motive pentru care merita sa devii Forever Business Owner si sa iti construiesti o afacere in network marketing se numara:

* un trainer sau coach personal pentru business+ul tau – pentru ca in Forever, intri in afacere pentru tine, dar nu esti niciodata singur;
*posibilitatea de a calatori global, in conditii de cinci stele si cu bani de buzunar;
*crearea unor relatii de prietenie speciale;
*o oferta generoasa si moderna de materiale informative print/online/audio/video;
training-uri speciale;
*posibilitatea de a-ti dezvolta afacerea in orice colt al lumii;
*program flexibil – poti sa faci afacerea part-time, in orele si zilele care iti convin, de oriunde te-ai afla;
*recunoastere din partea companiei pentru reusitele tale.

Cu o diversitate atat de mare, exista cu siguranta o chimie pentru toate tipurile de clienti, inclusiv pentru mine si pentru tine.

Cu ganduri bune,
Dana

0 comment
0

Iti recomand sa citesti si:

Leave a Comment

* Completand formularul esti de acord ca datele tale sa fie preluate si procesate de catre www.danagidea.ro

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu folosirea acestora. Accept Detalii

Politica de Cookies