Infinite Firming Serum – un produs de 5 stele

by danag
Infinite Firming Serum

A fost premiat cu Argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-imbatranire” la „Pure Beauty Awards 2017” si cred ca asta spune totul despre el! Il vrei si tu, nu-i asa?

Stai sa afli si ce poate face pentru tine – este un super sistem avansat de ingrijire a pielii (da, intr-un singur produs), nu are parfum, este imbogatit cu acid hialuronic hidrolizat, care hidrateaza pielea in profunzime, si contine tripeptide-2 si peptide din aminoacizi care redau fermitate pielii si reduc ridurile.

Premiile pe care tot mai multe dintre produsele Forever le primesc de la un an la altul confirma ca sunt cele mai bune de pe piata.

Trecerea timpului si factorii de mediu isi pun, inevitabil, amprenta asupra pielii. Nu te poti lupta cu timpul, dar poti sa-i acorzi tenului tau ingrijirea de care are nevoie pentru a-si pastra cat mai multi ani luminozitatea, fermitatea, elasticitatea si stralucirea.

Aici intervine firming serum, care ofera pielii un adevarat cocktail de ingrediente atent selectionate si testate clinic pentru combaterea efectelor imbatranirii, indiferent de tipul tau de ten. Actioneaza din exterior printr-una dintre cele mai avansate descoperiri stiintifice in domeniu.

Principalul ingredient al produsului este, bineinteles, Aloe vera, care face ca pielea ta sa devina intens hidratata, catifelata si luminoasa inca de la prima utilizare. Proprietatile gelului de aloe sunt potentate cu tripeptide-2 si peptide din trei aminoacizi care imita procesele naturale ce au loc la nivel cutanat. Toate acestea pentru a spori fermitatea tenului si a reduce ridurile.

S-a demonstrat, in cadrul studiilor clinice, ca aceste ingrediente i-au imbunatatit in mod semnificativ elasticitatea, fiind recunoscute si pentru capacitatea de a combate progerina, o proteina daunatoare, al carei nivel creste odata cu inaintarea in varsta si care afecteaza negativ pielea.

Toate ingredientele puternice actioneaza din exterior asupra imbatranirii, completand efectele revolutionarului firming complex, care este si urmatorul pas in ritualul de frumusete infinite by Forever.

Tu ai incercat firming serum? Cred ca a venit momentul sa te bucuri de o experienta revelatoare si sa ii faci tenului tau cel mai frumos cadou. Ce zici?

Cu ganduri bune,
Dana

0 comment
0

Iti recomand sa citesti si:

Leave a Comment

* Completand formularul esti de acord ca datele tale sa fie preluate si procesate de catre www.danagidea.ro

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu folosirea acestora. Accept Detalii

Politica de Cookies